ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ!!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

111 -> ΛΕΤΟΝΙΑ – ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ=2   (1,45)
Η ΛΕΤΟΝΙΑ στην πέμπτη θέση με 4 βαθμούς εναντίον του μεγάλου φαβορί που ονομάζεται ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με 13 βαθμούς και με το Ντζέκο να σκοράρει συνεχώς.Στην τελευταία τους συνάντηση  ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ-ΛΕΤΟΝΙΑ=4-1.Η ΒΟΣΝΙΑ θέλει το διπλό για να φτάσει ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση.

118 -> ΑΛΒΑΝΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ=UNDER   (1.50)
H ΑΛΒΑΝΙΑ στην τρίτη θέση με 9 βαθμούς και η ΝΟΡΒΗΓΙΑ στην τέταρτη θέση του ομίλου με 7 βαθμούς θα αναμετρηθούν απόψε με μοναδικό στόχο η κάθε μια τη νίκη, αν θέλουν να ελπίζουν.Στα 3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια 1Ν-1Ι-1Η.Το UNDER είναι η καλύτερη λύση, καθώς οι τελευταίοι αγώνες και των 2 ομάδων τελειώνουν με λίγα γκόλ.

120 -> ΑΥΣΤΡΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ=UNDER   (1.65)
H ΑΥΣΤΡΙΑ βρίσκεται στη 2 θέση του ομίλου με 8 βαθμούς και ακριβώς με τους ίδιους βαθμούς στην 3 θέση η ΣΟΥΗΔΙΑ…Δύσκολος αγώνας και οι 2 ομάδες θα είναι πολύ προσεχτικές στην άμυνα .Στα 4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια 2Ν-0Ι-2Η. Καλύτερη επιλογή το UNDER  καθώς και τα 4 μεταξύ τους παιχνίδια ήρθαν UNDER και διότι θα είναι ιδιαίτερα προσεχτικές όπως είπαμε.

123 -> ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ=UNDER   (1.50)
H ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ τέταρτη θέση με 5 βαθμούς εναντίον της ΕΛΛΑΔΑΣ που είναι στη δεύτερη θέση με 10 βαθμούς.Στο πιο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι ΕΛΛΑΔΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ=2-0. Η ΕΛΛΑΔΑ θέλει τη νίκη για την πρόκριση κι απομένως καλή επιλογή θα είναι  και το 2(1,75),αλλά περισσότερη σιγουριά στο UNDER γιατί δεν φημίζεται και για τα πολλά γκόλ !!!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s