ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ!!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

111 -> ΛΕΤΟΝΙΑ – ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ=2   (1,45)
Η ΛΕΤΟΝΙΑ στην πέμπτη θέση με 4 βαθμούς εναντίον του μεγάλου φαβορί που ονομάζεται ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με 13 βαθμούς και με το Ντζέκο να σκοράρει συνεχώς.Στην τελευταία τους συνάντηση  ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ-ΛΕΤΟΝΙΑ=4-1.Η ΒΟΣΝΙΑ θέλει το διπλό για να φτάσει ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση.

118 -> ΑΛΒΑΝΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ=UNDER   (1.50)
H ΑΛΒΑΝΙΑ στην τρίτη θέση με 9 βαθμούς και η ΝΟΡΒΗΓΙΑ στην τέταρτη θέση του ομίλου με 7 βαθμούς θα αναμετρηθούν απόψε με μοναδικό στόχο η κάθε μια τη νίκη, αν θέλουν να ελπίζουν.Στα 3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια 1Ν-1Ι-1Η.Το UNDER είναι η καλύτερη λύση, καθώς οι τελευταίοι αγώνες και των 2 ομάδων τελειώνουν με λίγα γκόλ.

120 -> ΑΥΣΤΡΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ=UNDER   (1.65)
H ΑΥΣΤΡΙΑ βρίσκεται στη 2 θέση του ομίλου με 8 βαθμούς και ακριβώς με τους ίδιους βαθμούς στην 3 θέση η ΣΟΥΗΔΙΑ…Δύσκολος αγώνας και οι 2 ομάδες θα είναι πολύ προσεχτικές στην άμυνα .Στα 4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια 2Ν-0Ι-2Η. Καλύτερη επιλογή το UNDER  καθώς και τα 4 μεταξύ τους παιχνίδια ήρθαν UNDER και διότι θα είναι ιδιαίτερα προσεχτικές όπως είπαμε.

123 -> ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ=UNDER   (1.50)
H ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ τέταρτη θέση με 5 βαθμούς εναντίον της ΕΛΛΑΔΑΣ που είναι στη δεύτερη θέση με 10 βαθμούς.Στο πιο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι ΕΛΛΑΔΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ=2-0. Η ΕΛΛΑΔΑ θέλει τη νίκη για την πρόκριση κι απομένως καλή επιλογή θα είναι  και το 2(1,75),αλλά περισσότερη σιγουριά στο UNDER γιατί δεν φημίζεται και για τα πολλά γκόλ !!!!!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s