3ΑΔΑ ΑΠΟ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΤΡΙΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

100 -> ΙΑΠΩΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ=1   (1,80)
Βρίσκονται στον ίδιο όμιλο Προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου.Η Ιαπωνιά είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με μια διαφορά 6 βαθμών από την δεύτερη Ιορδανία 2 αγωνιστικές πριν το τέλος,αλλά ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση.
Από την άλλη μεριά η Αυστραλιά βρίσκεται στην τρίτη θέση με 6 βαθμούς αλλά με αγώνα λιγότερο,γεγονός που την κάνει να έχει ελπίδες.Στις 5 τελευταίες συναντήσεις τους 2Ν-2Ι-1Η. Πάντως η Ιαπωνία θέλει τη νίκη για να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση και μαθηματικά!!!

104 -> ΚΑΤΑΡ-ΙΡΑΝ=Χ   (3,05)
Βρίσκονται στον ίδιο όμιλο Προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου και μάλιστα έχει απο 7  βαθμούς η κάθε μια.Δύσκολη η πρόκριση και για τις 2 ομάδες.Βέβαια το Ιράν έχει έναν αγώνα λιγότερο κάτι που το κάνει να ελπίζει ..Το σημαντικό είναι ότι στα τελευταία 4 παιχνίδια τους 1Ν-3Ι-0Η…

106 -> ΛΙΒΑΝΟΣ-Ν.ΚΟΡΕΑ=OVER (1.60)
Σίγουρο σημείο σε αυτό το παιχνίδι  είναι το 2(1,30) αλλά έχει πολύ μικρή απόδοση,γι΄αυτό και προτείνω τo over που έχει λίγο καλύτερη.
Βρίσκονται στον ίδιο όμιλο Προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά διαφέρουν πολύ.Ο Λίβανος βρίσκεται στην τελευταία θέση κι έχει αποκληστεί και μαθηματικά ενώ η Ν.Κορέα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας κι απέχει 1 βαθμό από την κορυφή.Τελευταία 3 παιχνίδια τους: 1Ν-0Ι-2Η.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s