ΚΑΝΟΝΕΣ

Βασικά Στοιχήματα για τους περισσότερους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Προγράμματος.

Τα προγράμματα του Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ περιλαμβάνουν μεγάλο αριθμό ποδοσφαιρικών αγώνων, για τους οποίους πρέπει να προβλέψετε σωστά το αποτέλεσμά τους  (αγώνες ή ημίχρονα αγώνων), με χρήση των σημείων “1″ – “X” – “2″ που σημαίνουν αντίστοιχα Νίκη γηπεδούχου ομάδας – Ισοπαλία – Νίκη φιλοξενούμενης ομάδας.

Σε κάθε διαγωνισμό μπορείτε να κάνετε προβλέψεις παίζοντας απλές στήλες ή συστήματα.

Ο ελάχιστος αποδεκτός αριθμός γεγονότων για τα οποία μπορείτε να κάνετε προβλέψεις, καθώς και συγκεκριμένες οδηγίες για κάθε διαγωνισμό (περιορισμοί, ειδικές ενότητες κ.λπ.) θα αναγράφονται στο αντίστοιχο Πρόγραμμα.

Για κάθε γεγονός και κάθε σημείο υπάρχει προκαθορισμένη απόδοση, που ορίζει η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. λαμβάνοντας υπόψη τις πιθανότητες επαλήθευσης που έχει κάθε σημείο, με βάση τη δυναμικότητα κάθε ομάδας.

Ας υποθέσουμε ότι ο αγώνας Σάντερλαντ – Λίβερπουλ έχει τις παρακάτω προκαθορισμένες αποδόσεις

4,80 για το σημείο “1″

3,25 για το σημείο “Χ”

1,55 για το σημείο “2″

Αν επιλέξετε το σημείο “Χ” και αυτό επαληθευτεί, έχετε απόδοση 3,25 για το συγκεκριμένο γεγονός.

Αναφορικά με το «Τελικό Αποτέλεσμα», όπως είναι ήδη γνωστό, στο στοίχημα αυτό είναι δυνατόν να προσφερθεί πλεονέκτημα σε τέρματα υπέρ μίας από τις δύο ομάδες.  Το πλεονέκτημα μπορεί να είναι ακέραιο ή δεκαδικό και στην περίπτωση του δεκαδικού πλεονεκτήματος δεν μπορεί να υπάρξει ισόπαλο αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων.

Είναι δυνατόν, ένας ποδοσφαιρικός αγώνας να προσφέρεται ταυτόχρονα με δύο τρόπους – χωρίς πλεονέκτημα και με πλεονέκτημα – και θα δημοσιεύονται διαφορετικές αποδόσεις για τη μία ή την άλλη περίπτωση.  Επιπλέον, εάν ο αγώνας προσφέρεται με πλεονέκτημα, δεν προσφέρονται τα σημεία της «Διπλής Ευκαιρίας» και όλα τα ειδικά στοιχήματα.

Για το Ημίχρονο-Τελικό και το Ακριβές Σκορ υπάρχουν σταθεροί πίνακες υπολογισμού των αποδόσεων.  Οι πίνακες αυτοί θα βρίσκονται στη διάθεσή σας στα πρακτορεία.

Προσφέρονται Ειδικά Στοιχήματα για τους περισσότερους αγώνες. Στους αγώνες ποδοσφαίρου εκτός από το τελικό αποτέλεσμα, μπορείτε να προβλέψετε το αποτέλεσμα ημιχρόνου / τελικού , το αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου,  το ακριβές σκορ, το σύνολο τερμάτων, το under/over κ.α.

Διπλή παραλλαγή:
Υπάρχει η δυνατότητα να παίξετε και διπλή παραλλαγή (“1″ και “Χ” ή “1” και ‘’2” ή “Χ” και “2″) σε ένα ή και περισσότερα από τα γεγονότα που επιλέγετε.

Με τη χρήση της διπλής παραλλαγής, καλύπτετε περισσότερες πιθανότητες να προβλέψετε σωστά το αποτέλεσμα ενός γεγονότος. Επειδή έτσι δημιουργούνται περισσότερες από μία στήλες, αυξάνεται το ποσό συμμετοχής σας.

Σε περίπτωση που προβλέψετε σωστά όλα τα αποτελέσματα, κερδίζει μόνο η μία από τις στήλες της διπλής παραλλαγής, που δημιουργήσατε.

Το κέρδος σας υπολογίζετε αν πολλαπλασιάσετε την αξία της στήλης που κερδίζει (δηλαδή € 0,30) με το γινόμενο των αποδόσεων των σημείων που την αποτελούν. Στην περίπτωση που έχετε χρησιμοποιήσει πολλαπλασιαστή πολλαπλασιάστε το γινόμενο των αποδόσεων με τον πολλαπλασιαστή  για να υπολογίσετε το συνολικό κέρδος του δελτίου.

Στο απλό παιχνίδι, η μία διπλή παραλλαγή δημιουργεί 2 στήλες, οι δύο “διπλές” δημιουργούν 4 στήλες (δηλαδή 2 Χ 2), οι τρεις “διπλές” 8 στήλες (δηλαδή 2 Χ 2 Χ 2) κ.ο.κ. Μπορείτε να σημειώσετε έως και 15 διπλές παραλλαγές για 15 επιλεγμένα γεγονότα μέσω του δελτίου και έως 30 επιλεγμένα γεγονότα από την τερματική μηχανή.

Οι στήλες που δημιουργούνται ανάλογα με τον αριθμό των διπλών παραλλαγών, δίνονται στον πίνακα που ακολουθεί:

Αριθμός Διπλών

Αριθμός Στηλών

1

2

2

4

3

8

4

16

5

32

6

64

7

128

8

256

9

512

10

1024

11

2048

12

4096

13

8192

14

16384

15

32768

Συμπλήρωση Δελτίου

Διπλή ευκαιρία:
Στο τελικό αποτέλεσμα τις γνωστές διπλές παραλλαγές (1Χ, 12, Χ2) που δημιουργούν περισσότερες στήλες, μπορείτε να τις επιλέξετε σαν ξεχωριστά σημεία με δική τους απόδοση (“1 ή Χ”, “1 ή 2″, “Χ ή 2″). Τότε δεν δημιουργούνται περισσότερες στήλες.
Στην περιοχή Β του Δελτίου συμπληρώνεται ο κωδικός του επιλεγμένου γεγονότος
π.χ. ο κωδικός 452
Τελικό Αποτέλεσμα:

Πρόκειται για το στοίχημα, όπου η πρόβλεψη αφορά το τελικό αποτέλεσμα ενός αγώνα χρησιμοποιώντας τα σημεία 1-Χ-2.

Για τον αγώνα του παραδείγματος έχει επιλεγεί το σημείο «2»
Ημίχρονο:

Πρόκειται για το στοίχημα, όπου η πρόβλεψη αφορά το αποτέλεσμα του ημιχρόνου χρησιμοποιώντας τα σημεία 1-Χ-2.

Για τον αγώνα του παραδείγματος  έχει επιλεγεί το σημείο «Χ».
Ημίχρονο – Τελικό:

Στο στοίχημα αυτό η πρόβλεψη αφορά το συνδυασμό του αποτελέσματος του ημιχρόνου και του τελικού αποτελέσματος. Υπάρχουν 9 τέτοιοι συνδυασμοί για κάθε αγώνα.

Για τον αγώνα του παραδείγματος  έχει επιλεγεί το σημείο «Χ» στο Ημίχρονο και «1» στο Τελικό Αποτέλεσμα.
Διπλή Ευκαιρία / Διπλή παραλλαγή:

Για να σημειωθεί «Διπλή Ευκαιρία», πρέπει εκτός των επιλεγμένων σημείων να σημειωθεί και η ένδειξη «Δ».

Στο παράδειγμα έχει σημειωθεί «Χ ή 2» για το Τελικό Αποτέλεσμα.  Αν δεν σημειωθεί η ένδειξη «Δ», τότε τα δύο σημεία παίζονται ως «Διπλή Παραλλαγή».
Τελικό αποτέλεσμα με Πλεονέκτημα:

Για το Τελικό αποτέλεσμα με Πλεονέκτημα πρέπει εκτός του επιλεγμένου σημείου, να σημειωθεί και η ένδειξη «Π».

Για τον αγώνα του παραδείγματος  έχει επιλεγεί το σημείο «2».
Ακριβές Σκορ:

Στο στοίχημα αυτό η πρόβλεψη αφορά το ακριβές σκορ ενός αγώνα, π.χ. 3-1. Υπάρχουν 36 τέτοιοι συνδυασμοί για κάθε αγώνα, που καλύπτουν οποιοδήποτε σκορ μπορεί να σημειωθεί.

Για τον αγώνα του παραδείγματος έχει επιλεγεί το ακριβές σκορ 2-0.  Το 5+ δηλώνει αριθμό τερμάτων 5 και άνω.
Σύνολο Τερμάτων:

Στο στοίχημα αυτό η πρόβλεψη αφορά το σύνολο τερμάτων που θα σημειωθούν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Υπάρχουν 4 επιλογές (0 έως 1, 2 έως 3, 4 έως 6, 7+) όπου «7+» σημαίνει 7 και άνω τέρματα.

Για τον αγώνα του παραδείγματος έχει επιλεγεί το Σύνολο Τερμάτων «2 έως 3» τέρματα.
Under – Over:

Τα στοιχήματα Under / Over αφορούν πρόβλεψη για το σύνολο των τερμάτων που θα μπουν σε έναν αγώνα. Ειδικότερα, αν θα είναι 2 και κάτω (Under) ή 3 και πάνω (Over).

Για τον αγώνα του παραδείγματος έχει επιλεγεί το «O» (Over).
GOAL / NO GOAL :

Στο στοίχημα αυτό η πρόβλεψη αφορά εάν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή θα σκοράρει μόνο η μία ή καμία, σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Με την σημείωση της ένδειξης – διακόπτη  και μίας από τις ενδείξεις «1» ή «0» στην περιοχή που σημειώνεται το Ακριβές Σκορ για τη γηπεδούχο ομάδα, δηλώνεται εάν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες (GOAL) ή εάν θα σκοράρει μόνο η μία ή καμία (NO GOAL).

Δηλαδή όπου το «1» αντιστοιχεί στην πρόβλεψη «GOAL» και το «0» στην πρόβλεψη «NO GOAL».

Leave a comment